Руският външен министър Сергей Ларов отговори на въпрос на журналист

...
Руският външен министър Сергей Ларов отговори на въпрос на журналист
Коментари Харесай

Лавров помоли журналиста на CNN да прочете изявлението на Путин за Украйна

Руският външен министър Сергей Ларов отговори на въпрос на публицист от CNN по отношение на проектите на Русия в Украйна с молба да се проучат изказванията на Владимир Путин по този въпрос.

„ Разбирам, че не Ви е до четене на изказвания, които разказват съветската позиция по най-подробен метод. Но все пак ви поканвам да извършите това “, сподели Лавров по време на конференция, оповестява РИА Новости.

Кореспондентът попита дали Русия желае да " обезглави украинското управление ", като го размени с проруско, като означи, че се твърди, че е имало бомбардировка в Киев.

Лавров означи, че става дума за това, „ да не се разреши на неонацистите и тези, които предизвикват геноцидните способи да ръководят “ в Украйна. Той посъветва украинските публицисти да проучат изказванията на Путин.

Припомняме, че на 24 февруари Русия стартира специфична интервенция в Донбас. Според съветския водач цялата отговорност за кръвопролитието ще бъде на съвестта на ръководещия режим в Украйна. Той прикани украинските военни да сложат оръжие.

По-късно съветското министерство на защитата акцентира, че съветските въоръжени сили не са нанасяли удари по градовете на Украйна: военната инфраструктура е била деактивирана с високоточни средства.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР