Руският тенисист Карен Хачанов сподели, че не иска да се

...
Руският тенисист Карен Хачанов сподели, че не иска да се
Коментари Харесай

Още един тенисист заяви, че няма да се ваксинира

Руският тенисист Карен Хачанов показа, че не желае да се имунизира срещу ковид. Световният №15 е вторият тенисист, за който е известно, че е с такава позиция по деликатната тематика, откакто предишния месец лидерът в ранглистата на ATP Новак Джокович разгласи, че е срещу имунизацията. Хачанов, който сега е трета ракета на Русия, взе участие в диалог онлайн в Instagram с журналистката Мария Командная.


" Ако бъде основана имунизация за ковид, би трябвало първо да я тестват, примерно година. Но дори и на доктрина аз бих отказал имунизация ", показа 23-годишният състезател, представен от Sovsport.ru.

Хачанов съобщи още, че не чака сезонът в професионалния тенис да бъде възобновен преди септември. " Ако би трябвало да гледаме трезво на нещата, тенис шампионатите ще се върнат най-рано през септември. Това е в най-хубавия случай. При нас е по-сложно, в сравнение с при други типове спорт, тъй като ни се постанова непрекъснато да летим ", сподели Хачанов.


Той показа и мнението си за огромното трио в тениса - Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович. " От огромната тройка най-трудно ми е да играя против Надал. Няколко пъти бях покрай победа против него, само че по този начин и не победих Рафа. На корта разбираш, че това е машина. В решаващите моменти той не бърка, не те пуска. Като булдог е ", сподели руснакът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР