Руският тенисист Даниил Медведев нарече класирането си на четвъртфинал на

...
Руският тенисист Даниил Медведев нарече класирането си на четвъртфинал на
Коментари Харесай

Медведев се наслаждава на първия си четвъртфинал в Australian Open

Руският тенисист Даниил Медведев назова класирането си на четвъртфинал на Откритото състезание на Австралия голямо достижение. Медведев победи американеца Маккензи Макдоналд с 6:4, 6:2, 6:3 и попадна в топ 8 на първия шампионат за годината в Големия шлем.

" За първи път съм на четвъртфинал в Австралия! Това фактически е вълнуващо, голямо достижение за мене. Винаги съм желал да реализира нещо огромно, само че се стремя да ходя напред крачка по крачка. Така че в действителност е впечатляващо, разяснява руснакът и продължи: Когато играете против Маккензи, той постоянно се старае да управлява играта, а за вас остава да се защитавате. Знам, че трябваше да депозирам ниско, тъй като той играе доста плоско и нападателно. Ако му давате високи топки, то той просто ще ви унищожи, а това евентуално сте го видели в някои моменти от мача.

" Постарах се да не изоставам в нито един миг, в нито един аспект и мога да кажа, че се получи, споделя още съветският тенисист, който в идващия стадий ще играе против сънародника си Андрей Рубльов. След като завоюва общо девет шампионата в АТР, сега той е на 4-о място в международната класация, до момента в който сънародникът му е 7-и.

Най-голямото достижение за Медведев в Големия шлем досега е финала на Откритото състезание на Съединени американски щати през 2019-а година, до момента в който в Австралия не беше прекосявал над 4-ия кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР