Руският Съвет на федерацията се очаква на утрешното си заседание

...
Руският Съвет на федерацията се очаква на утрешното си заседание
Коментари Харесай

Путин изпрати Чайка чак в Северен Кавказ

Руският Съвет на федерацията се чака на утрешното си съвещание да утвърди кандидатурата на заместник-председателя на Следствения комитет Игор Краснов за основен прокурор. Междувременно стана ясно, че досегашният титуляр на поста Юрий Чайка става пълномощен представител на президента за Севернокавказкия район, предава БНР.

Президентът Владимир Путин събра на среща в Кремъл някогашния и бъдещия основен прокурор. Държавният глава благодари на Юрий Чайка за 14-те години работа на поста и прикани наследника му Игор Краснов да резервира позитивните трендове в работата на прокуратурата.

Юрий Чайка благодари на президента за новото предопределение с думите: „ Честно и дейно изпълнявахме професионалния си дълг. Много ви благодаря за доверието, че ми предложихте да мина на нова работа. Убеден съм, че ще бъдат изпълнени всички задания, които ми поставяте на новата месторабота “. 

Наблюдателите предвиждат, че след промяната на Чайка с Краснов ще последва вълна от рокади в силовите ведомства, които може да обиден и Федералната работа за сигурност, прибавя Националното радио.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР