Руският режисьор Андрей Кончаловски планира да заснеме документален филм за

...
Руският режисьор Андрей Кончаловски планира да заснеме документален филм за
Коментари Харесай

Андрей Кончаловски ще прави документален филм за COVID-19

Руският режисьор Андрей Кончаловски възнамерява да снима документален филм за обстановката в родината си под работното заглавие „ Карантина по съветски ", оповестява ТАСС.

За задачата той моли жителите на Русия да запишат видеоклипове с отговори на въпросите му.

„ Приятели, светът се трансформира пред очите ни. Сигурен съм, че ще отнеме време да осъзнаем всичко, което се случва в този момент. Но би било непростима неточност да не се опитаме да запечатаме тези промени. Замислих документален филм-изследване, като към този момент съм го нарекъл „ Карантина по съветски ". И ви апелирам да станете мои съавтори ", споделя режисьорът.

Той кани жителите на страната да запишат къси видеоклипове с отговори на няколко въпроса, които той последователно ще включва, и да ги разгласяват в обществените мрежи. В първите фрагменти Кончаловски моли феновете да поразсъждават върху това по какъв начин карантината в Русия се разграничава от карантината в други страни или да опишат каква е „ най-безумната покупка ", която са създали в сегашния интервал.

" От нещата, които сте изпратили, ще се опитаме да създадем филм, който ще запази общата ни памет за това време ", споделя Кончаловски.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР