Руският президентски прессекретар Дмитрий Песков предпочете да не уточнява срока

...
Руският президентски прессекретар Дмитрий Песков предпочете да не уточнява срока
Коментари Харесай

Путин ще разгледа въпроса за уволнението на полицаите заради делото „Голунов“

Руският президентски прессекретар Дмитрий Песков избра да не прецизира периода на разглеждане от Владимир Путин на настояването на съветския министър на вътрешните работи Владимир Колоколцев да бъдат уволнени двама генерали от полицията във връзка със случая с журналиста от изданието " Медуза " Иван Голунов, съобщи ТАСС.

" Искането ще бъде прегледано навреме ", сподели Песков през вчерашния ден в отговор на въпрос за вероятните периоди, в които ще бъде взето решението по въпроса.

Преди това Колоколцев заяви, че ще предложи на президента да бъдат уволнени генерал-майор Андрей Пучков от полицията - шеф на ръководството, възбудило делото против Голунов - и началника на отдела за битка с опиатите към Главно управление-Москва на съветското министерство на вътрешните работи генерал-майор Юрий Девяткин.

Министърът съобщи това, откакто разгласи, че е решено наказателното гонене против журналиста за недоказаното негово присъединяване в осъществяване на закононарушение да бъде прекъснато. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР