Руският президент Владимир Путин заяви днес, че мощният военнопромишлен комплекс

...
Руският президент Владимир Путин заяви днес, че мощният военнопромишлен комплекс
Коментари Харесай

Путин: Победата е неизбежна, а целта на спецоперацията е да се спре войната

Руският президент Владимир Путин съобщи през днешния ден, че мощният военнопромишлен комплекс на страната е нараснал производството си и че това е една от главните аргументи, заради които Русия ще надделее над Украйна, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Путин сподели това пред служащи от цех в Санкт Петербург, в който се създават системи за противовъздушна защита.

" От позиция на крайния резултат и успеха, която е неизбежна, има няколко неща, които не са изчезнали и лежат в основата на нашата победа. Това е единството и сплотеността на съветския и въобще на многонационалния съветски народ, това е героизмът на нашите бойци в границите на специфичната военна интервенция и на фронтовите линии, както и, несъмнено, работата на отбранително-промишления комплекс, на предприятия като вашето ", сподели Путин. " Победата е сигурна, нямам подозрения в това ", съобщи съветският президент.

Той означи, че съветските оръжейни компании създават почти същия брой противовъздушни ракети, какъвто всички останали страни в света взети дружно, и три пъти повече от Съединени американски щати.

Вижте снимки> > >

По-рано Путин взе участие във възпоменателните церемонии по случай осемдесетата годишнина от пробива на блокадата на Ленинград по време на Втората международна война, когато войските на нацистка Германия обсаждат града в продължение на близо 900 дни.

Той сподели пред ветераните, че Русия се бие в Украйна, с цел да отбрани етническите руснаци и рускоезичното население, което съгласно Москва е подложено на систематична дискриминация - обвиняване, което Киев отхвърля.

" Това, което вършим ние през днешния ден, в това число и специфичната ни военна интервенция, е опит да спрем тази война и да защитим своите хора, които живеят на тези територии ", съобщи Путин. " Това са наши исторически територии ", добави той.

 Снимка: БТА/AP
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР