Руският президент Владимир Путин заяви, че Западът може да се

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че Западът може да се
Коментари Харесай

 Путин към Запада: Нека се опита да ни победи на бойното поле  

Руският президент Владимир Путин съобщи, че Западът може да се опита да победи Русия "на бойното поле " и съобщи, че намесата на Москва в Украйна бележи прекосяването към "многополюсен свят ".

"Днес чуваме, че те желаят да ни победят на бойното поле. Е, какво може да се каже тук? Нека да опитат ", съобщи Путин пред депутати.

Той упрекна "колективния Запад ", че е отприщил "война " в Украйна, и съобщи, че намесата на Русия в прозападната страна бележи началото на прехода към "многополюсен свят ".

"Специалната военна интервенция води до подсилване на суверенитета на Русия ", съобщи още съветският президент на срещата с водачите на фракциите в Държавната дума.

"Някои сътрудници означиха, че нашата специфична военна интервенция води до подсилване на нашия суверенитет. Това е по този начин, само че началото на интервенцията не беше обвързвано с тази цел. Това е неминуем, само че непряк резултат. Основната цел, както към този момент споделих, е да защитим Донбас и да укрепим сигурността на самата Русия ", сподели Путин.

Крайният резултат от специфичната интервенция ще бъде реализиран при всички случаи, сподели президентът.
www. dnes. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР