Руският президент Владимир Путин заяви, че въпросите за подобряването на

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че въпросите за подобряването на
Коментари Харесай

Владимир Путин: Майчинството и грижата за децата са основен държавен приоритет

Руският президент Владимир Путин съобщи, че въпросите за подобряването на здравето, качеството на живота, поддръжката за майчинството и грижата за децата е „ безспорен държавен приоритет и значима национална цел “ за страната, предава TACC. Той сподели това в свое изказване, ориентирано към форума „ Здравето на дамите – благоденствие за нацията “.

" Въпросите за възстановяване на здравето, възстановяване на качеството и продължителността на живота, на демографската обстановка в страната, поддръжката за майчинството и децата са безспорен държавен приоритет и значима национална цел ", акцентира Путин.

“Жените вършат голям, в действителност неповторим принос за тези цели. Те сполучливо работят в образованието и здравната система, в обществената сфера и държавното управление, в бизнес структурите и публичните организации “, означи президентът.

„ Те вземат участие интензивно в осъществяването на известни планове, ориентирани към разпространение на полезностите на многодетните фамилии и развъждането на младите генерации “, добави той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР