Руският президент Владимир Путин заяви, че Русия може да се

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че Русия може да се
Коментари Харесай

Путин: Ще се преборим с коронавируса за по-малко от три месеца

Руският президент Владимир Путин съобщи, че Русия може да се оправи с ковид за по-малко от три месеца, в случай че вкара бързо строги ограничения, предава Ройтерс, представени от БТВ и investor.bg. Властите в страната стопираха всички постоянни и чартърни полети от и към Русия от петък.

Властите в Москва обявиха, че ще затворят всички магазини като се изключи тези за хранителни артикули и аптеките от този уикенд, откакто Русия записва най-големия си еднодневен растеж на случаите с ковид досега, с който общият им формален брой доближи 840.

Той остава доста по-нисък спрямо доста европейски страни, само че кметът на Москва уведоми Путин във вторник, че същинският мащаб на казуса в столицата надалеч надвишава формалните данни.

В телевизионно послание към нацията през вчерашния ден Путин разгласи нови ограничения за закъснение на предаването на вируса – идната седмица ще бъде неработна за доста руснаци, а президентът прикани хората да си останат по домовете.
Той разиска решения на излъчена по малкия екран среща с бизнесмени през днешния ден.

„ Това са насилствени ограничения, те са краткотрайни и насилствени. Но колкото по-ефективни и искрено по-строги са те, толкоз по-кратки ще бъдат. Тогава този интервал ще бъде понижен “, съобщи Путин в телевизионно изказване.„ Но по кое време в последна сметка ще излезем от това състояние, а ние несъмнено ще излезем…, уповавам се да е даже по-скоро, в сравнение с казахте (два-три месеца) “, съобщи съветският президент.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР