Руският президент Владимир Путин заяви, че предлагал на американския си

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че предлагал на американския си
Коментари Харесай

Путин предложил на Тръмп да купи руско хиперзвуково оръжие, той отказал

Руският президент Владимир Путин съобщи, че предложил на американския си сътрудник да закупи хиперзвуково оръжие от Русия, съобщи РИА Новости, представена от БГНЕС.
Според него на срещата в Осака бил издигнат въпросът по какъв начин да се регистрира в общите договорености актуалното съветско оръжие, в това число хиперзвукови ударни ракетни системи, доколкото до момента никоя страна в света няма такива оръжия.
" Казах на Доналд (Тръмп): Искаш ли да ти продадем? И по този начин ще балансираме всичко незабавно. Те обаче споделиха, че самите те скоро ще произведат, е, евентуално, скоро ще произведат. Но за какво да се харчат пари, откакто ние към този момент сме похарчили, можем да получим нещо от тях, не в ущърб на сигурността ни, а за основаване на обстановка на баланс? ", съобщи Путин на пленарната сесия на Източния стопански конгрес във Владивосток.
Руският водач означи, че отчитането на броя на носителите и бойните глави е " специфичен въпрос ". Той акцентира, че Русия е подготвена за този разговор, само че към момента не е получила явен отговор от Вашингтон.

напомня, че Русия е единствената страна в света, която публично съобщи, че разполага с хиперзвуково оръжие. През февруари Путин разгласи стартирането на стратегическа ракетна система „ Авангард “ и сполучливото тестване на хиперзвуковата противокорабна ракета " Циркон ".
Петият източен стопански конгрес се организира от 4 до 6 септември във Владивосток. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР