Руският президент Владимир Путин заяви, че почти 25 милиона кибератаки

Руският президент Владимир Путин заяви, че почти 25 милиона кибератаки ...

Путин: 25 милиона кибератаки срещу информационни структури са били предотвратени през Мондиал 2018.Руският президент Владимир Путин заяви, че почти 25 милиона кибератаки срещу руски информационни структури са били предотвратени по време на Световното първенство по футбол.
 
Путин е отчел това по време на среща с органите за сигурност в страната вчера, а коментарите му бяха публикувани от Кремъл днес.
 
Цял свят днес гледа към императорски дворец в Хелзинки за ключовата среща Тръмп - Путин, какво ще се случи там (ИНФОГРАФИКА)

По-рано Путин изтъкна, че страната му е успяла да организира световното първенство по футбол във всичките му аспекти и руснаците могат да се гордеят с този турнир.
 
Заместник-външният министър Александър Глушко пък коментира, че политиците, които са се опитали да използват турнира за свои цели и са го бойкотирали, са се поставили „в глупаво положение“. По думите на Глушко такива политици са влезли в дискусия със собственото си общество и са се лишили от щастието да бъдат заедно със своя народ.
 

Източник: blitz.bg