Руският президент Владимир Путин заяви, че Москва е готова да

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че Москва е готова да
Коментари Харесай

Владимир Путин: Интересите на Русия не подлежат на преговори | Той заяви още, че Москва е готова да търси дипломатически решения

Руският президент Владимир Путин съобщи, че Москва е подготвена да търси " дипломатически решения " на фона на вилнеещото напрежение със Запада поради Украйна, само че акцентира, че ползите на страната не подлежат на договаряния.

" Нашата страна постоянно е отворена за директен и почтен разговор, за търсене на дипломатически решения на най-сложните проблеми ", сподели Путин във видеообръщение във връзка Деня на бранителя на отечеството, който е формален празник в Русия.

Той обаче добави: " Интересите на Русия, сигурността на нашите жители не подлежат на договаряния за нас ".

Путин приказва, откакто във вторник горната камара на Народното събрание, Съветът на федерацията, му даде единомислещо утвърждение за изпращане на " миротворци " в два разколнически украински района, които в този момент Москва признава за самостоятелни, и вероятно в други елементи на Украйна.

Във видеообръщението Путин поздрави мъжете в страната и съобщи, че е сигурен в " професионализма " на съветските военни и че те ще отстояват националните ползи на страната. Той похвали бойната подготвеност на съветската войска и съобщи, че страната ще продължи да създава най-съвременни оръжия.

" Ще продължим да създаваме модерни оръжейни системи, в това число хиперзвукови и такива, основани на нови физични правила, и ще разтеглим потреблението на съвременни цифрови технологии и детайли на изкуствения разсъдък ", добави мощният на Кремъл. " Такива комплекси действително са оръжията на бъдещето, които доста усилват бойния капацитет на нашите въоръжени сили. "

Западните публични лица предизвестяват от седмици, че съветският водач приготвя тотална инвазия в Украйна. Във вторник президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи нови строги наказания против Русия за " започването " на инвазия в Украйна, само че съобщи, че към момента има време да се избегне война.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР