Руският президент Владимир Путин заяви, че Москва е готова да

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че Москва е готова да
Коментари Харесай

Путин готов за дипломатически решения, но без компромис за интересите на Русия

Руският президент Владимир Путин съобщи, че Москва е подготвена да търси „ дипломатически решения “ на фона на вилнеещото напрежение със Запада поради Украйна, само че акцентира, че ползите на страната не подлежат на договаряния.

„ Нашата страна постоянно е отворена за директен и почтен разговор, за търсене на дипломатически решения на най-сложните проблеми “, сподели Путин във видеообръщение във връзка Деня на бранителя на отечеството, който е формален празник в Русия.

„, сигурността на нашите жители не подлежат на договаряния за нас “, изрично съобщи Путин.

По мотив празника Путин поздрави мъжете в страната и съобщи, че е сигурен в професионализма на съветските военни и че те ще отстояват националните ползи на страната.

Той похвали бойната подготвеност на съветската войска и съобщи, че страната ще продължи да създава най-съвременни оръжия.

„ Ще продължим да създаваме модерни оръжейни системи, в това число хиперзвукови и такива, основани на нови физични правила, и ще разтеглим потреблението на съвременни цифрови технологии и детайли на изкуствения разсъдък ", добави той и акцентира, че „ Такива комплекси действително са оръжията на бъдещето, които доста усилват бойния капацитет на нашите въоръжени сили. “

Изявлението на Путин беше направено, откакто във вторник горната камара на Народното събрание, Съветът на федерацията, даде единомислещо утвърждение за изпращане на „ миротворци “ в двата разколнически украински района Донецк и Луганск, които в понеделник Москва призна за самостоятелни.

Западните публични лица предизвестяват от седмици, че съветският водач приготвя тотална инвазия в Украйна. Във вторник президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи нови строги наказания против Русия за „ започването “ на инвазия в Украйна, само че съобщи, че към момента има време да се избегне война.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР