Руският президент Владимир Путин заяви, че е потресен от жестокостта

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че е потресен от жестокостта
Коментари Харесай

Световните лидери са потресени от трагедията в Лас Вегас


Руският президент Владимир Путин съобщи, че е покъртен от жестокостта на закононарушението в Лас Вегас, съобщи пресслужбата на Кремъл.

„ Престъпление, лишило живота на десетки мирни жители, раздрусва със своята свирепост “, написа той в съболезнователна депеша до президента Доналд Тръмп.
Путин изрази състрадание, състрадание и морална поддръжка на роднините и околните на починалите, а също пожела по-бързо излекуване на потърпевшите в нещастието.
„ Бях шокирана от новините от Лас Вегас. Съчувствие и съболезнования за околните и фамилиите на жертвите”, сподели в изказване немският канцлер Ангела Меркел.
Британският министър председател Тереза Мей съобщи, че в мислите си британците са с жертвите и избавителните служби, справящи се с последствията от ужасяващото нахлуване в Лас Вегас. Тя предложи помощ в следствието на случилото се.
Говорител на Антониу Гутериш заяви, че генералният секретар на Организация на обединените нации също е покъртен от ужасяващото нахлуване в Лас Вегас и се готви да изпрати съболезнователно писмо до американските управляващи.
В Twitter канадският министър председател Джъстин Трюдо увери американците в другарските усеща и поддръжката на хората от своята страна.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР