Руският президент Владимир Путин заяви, че демонстрациите в САЩ срещу

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че демонстрациите в САЩ срещу
Коментари Харесай

Путин отчете дълбинни вътрешни кризи в САЩ


Руският президент Владимир Путин съобщи, че демонстрациите в Съединени американски щати против расизма и полицейското принуждение са демонстрация на " дълбинни вътрешни рецесии " в тази страна, както и че Русия се е оправя по-добре от Америка с коронавирусната пандемия.

" Това, което стана (в САЩ), е демонстрация на някакви дълбинни вътрешни рецесии ", сподели Путин за антирастистките митинги в Съединени американски щати, в просторно изявление за телевизия " Росия ", представено от осведомителните организации.

Путин означи, че спешната обстановка е основана, още когато на власт е пристигнал президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп. " Когато той завоюва, завоюва безусловно явно, по либерален път, изгубилата страна измисли всевъзможни небивалици, единствено с цел да подложи на подозрение легитимността му ", изясни Путин.

Той означи, че нормално поставя старания " да разяснява деликатно или въобще да не разяснява това, което става в други страни ", показва ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР