Руският президент Владимир Путин защити появата си на сватбата на

...
Руският президент Владимир Путин защити появата си на сватбата на
Коментари Харесай

Путин за танца с австрийската булка: Гостите на сватбата бяха весели и открити

Руският президент Владимир Путин отбрани появяването си на сватбата на австрийския външен министър Карин Кнайсъл, откакто танцът му с булката провокира възторг.

" Пътуването беше чисто частно ", сподели той на конференция в черноморския курорт Сочи, където се срещна с финландския си сътрудник Саули Нийнисто, написа " Канал 3 ".

Независимо от това той сподели, че " макар тържествата, ние успяхме да приказваме както с външния министър, по този начин и с австрийския канцлер (Себастиан Курц) ".

Австрия играе " доста позитивна роля " освен в двупосочните връзки, а и " в организирането на разговор сред Русия и Европейския съюз ", сподели той.

Путин беше един от дребното посетители на сватбата на външния министър Карин Кнайсел в събота в югоизточна Австрия.

Видеоклип, показващ булката да благодари на Путин с бездънен реверанс, откакто танцуваха дружно, се трансформира в шлагер в обществените мрежи и провокирала градушка от рецензии от съперниците на министъра.

Путин сподели, че гостите на сватбата са " всички възрастни, със съществени позиции в обществото и в държавното управление ", само че също по този начин са " доста открити и радостни “.

Руският президент, който е джудист с черен колан, също по този начин означи, че Волфганг Мейлингер, брачният партньор на Кнайсъл, е " някогашен състезател, практикува джудо и това постоянно сближава хората “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР