Руският президент Владимир Путин вярва, че резултат от разследването на

...
Руският президент Владимир Путин вярва, че резултат от разследването на
Коментари Харесай

Путин счита резултата от разследването на Мълър в САЩ за предсказуем

Руският президент Владимир Путин има вяра, че резултат от следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър в Съединени американски щати е предсказуем , оповестява ТАСС.

" Изначално казахме, че тази фамозна комисия на Мълър няма да откри нищо , тъй като никой не знае това по-добре от нас. Русия не се е месила в никакви избори в Съединените щати , това е първото. И второ, сред Тръмп и Русия няма никакъв сговор, какъвто Мълър търси ", разяснява той.

Путин изяснява, че не се е познавал с Тръмп . " Това е цялостна нелепост , предопределена извънредно за аудиторията в Съединени американски щати и употребена във вътрешната политическа битка в самите Съединени американски щати ".

" Следователно фактът, че тя ( комисията) ще завърши като " планина, родила мишка ", както е изразът, ни беше ясно авансово. През цялото време ви споделях това ", добави той.

Според него, все пак, вътрешнополитическата обстановка в Съединени американски щати не е станала по-лесна , тъй като става въпрос за избран детайл от рецесия в самата американска политическа система .
 Тръмп застана на страната на Путин в съветската сага за хакнатите избори през 2016 година онлайн
Тръмп застана на страната на Путин в съветската сага за хакнатите избори през 2016 година

Срещата сред Путин и Тръмп продължи към 5 часа

Путин смята, че Русия и Съединените щати имат положителни благоприятни условия за съдействие , само че едвам откакто се откри решение на вътрешнополитическите проблеми във Вашингтон .

" Надяваме се, че когато тази обстановка се възстановява, ние ще отворим вероятности за съдействие по всички въпроси , които загатнах - тероризъм, епидемии, екология, въпроси на разоръжаването ... Мисля, че всички сме заинтригувани . Веднага откакто изискванията в Щатите се развият, ще работим ".

Според него, началото на такова съдействие зависи по-вероятно от американската страна. " Независимо дали желаеме или не, не зависи от нас . Ние почитаме избора на американския народ, който и да е президент (на Съединени американски щати след изборите през 2020 г.), ние сме подготвени да работим с тях ".
 Тръмп: Представители на ФБР направиха държавна измяна с следствието за Русия
Тръмп: Представители на ФБР направиха държавна измяна с следствието за Русия

Американският водач даде първото си изявление от завършилото от специфичния прокурор Робърт Мълър следствие

Путин отхвърля да разяснява, дали желае преизбиране на Доналд Тръмп през идната година, като се базира на дълъг лист от различия с администрацията на Тръмп, оповестява " Ройтерс ".

В Санкт Петербург, той съобщи, че въпросът за възможното преизбиране на Тръмп е въпрос за американския народ .

През юли предходната година Путин съобщи, че е желае Тръмп да завоюва президентските избори в Съединени американски щати за 2016 година, тъй като е приказвал за желанието си да поправи връзките сред Съединени американски щати и Русия .
 Конгресна комисия на Съединени американски щати изиска целия отчет на Мълър
Конгресна комисия на Съединени американски щати изиска целия отчет на Мълър

24 против 17 конгресмени утвърдиха призовките
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР