Руският президент Владимир Путин вярва, че антируските санкции на Запада

...
Руският президент Владимир Путин вярва, че антируските санкции на Запада
Коментари Харесай

Путин очаква санкциите да са задълго, но вижда ползи от тях

Руският президент Владимир Путин има вяра, че антируските наказания на Запада ще останат в действие за дълго време , оповестява ТАСС.

По тази причина съгласно него е належащо да се разработят ограничения за суверенното развиване на страната в дълготраен проект.

" Всички разбираме, че глобите са тук, с цел да останат, несъмнено, тъй че наред с предпочитаните ограничения за подмяна на вносни технологии и артикули са нужни средносрочни и дълготрайни промени, ориентирани към стратегическите цели на суверенното развиване на страната " , уточни президентът на съвещание на Президиума на Държавния съвет.

Много локални промишлености се оказаха " в епицентъра на санкционната обсада ", когато западните страни взеха решение да скъсат търговско-икономическите връзки на съдействие, напомни той.

По думи на Путин обаче Русия е съумяла да " концентрира запаси и старания, с цел да обезпечи резистентност на икономическата обстановка ".
 Путин призна глобите за голямо предизвикателство
Путин призна глобите за голямо предизвикателство

Невъзможно било Русия да бъде откъсната от света

По този метод бяха подхванати нужните стъпки за подмяна на западни артикули с еквиваленти, създадени в Русия или в някоя от нейните другарски страни, започнахме да влагаме съществено в замяна на вносно съоръжение и програмен продукт, като въведохме нови механизми за преференциално и планово финансиране, изреди съветският водач.

Той посочи, че това се е случило в " интензивен, извънредно натоварен режим ". " Сега към този момент виждаме позитивните резултати. Още повече, че успяхме да влезем в нов цикъл на стопански напредък " , акцентира президентът.
 Санкциите не убиват Русия, а я вършат по-силна, уверен Песков
Санкциите не убиват Русия, а я вършат по-силна, уверен Песков

Операцията на Москва в Украйна завършва след реализиране на всички цели

Путин цитира мнението на един от ръководителите на завода " Тулажелдормаш ", който посети по-рано денем.

" Той сподели: " Бяхме принудени да преминем към заменяне на вноса в области, за които не сме мислили преди ". Тази фраза е основна - бяхме принудени. Смятам, че в случай че не бяхме принудени, в никакъв случай нямаше да създадем това ", акцентира той.

На съвещанието съветският водач предложи да се разиска развиването на съветската индустрия, индустриалния капацитет, като се вземе поради външният напън.
 Путин е удовлетворен от съветската стопанска система макар глобите
Путин е удовлетворен от съветската стопанска система макар глобите

Той обаче чака натискът от наказателните ограничения против Москва да се засили
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР