Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин и Макрон обсъдиха по телефона ситуацията в Сирия и иранското ядрено споразумение

Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила разиска по телефона с френския си сътрудник Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила иранското нуклеарно съглашение и обстановката в Сирия, предадоха Ройтерс и ТАСС, като цитираха изказване на Кремъл. Двамата президенти са удостоверили уговорката си към нуклеарната договорка с Иран.

Путин е изразил съболезнования на френския си сътрудник по отношение на терористичния акт в Париж, където на 12 май чеченец с френско поданство намушка минувачи, умъртви един човек и рани четирима, преди да бъде премахнат от полицията. Организацията "Ислямска страна " пое отговорност за офанзивата.

Телефонният диалог се е състоял по самодейност на френския водач. Двамата президенти са разискали идната аудиенция на Макрон в Русия на 24 и 25 май, където той ще взе участие в интернационалния стопански конгрес в Санкт Петербург, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР