Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Британска медия: Владимир Путин е бил насилван като дете

Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила е бил измъчван като дете, написа английският в. Дейли телеграф.

Според изданието насилието, на което било подлаган бъдещият политик по мрачните улици на Санкт Петербург (тогава Ленинград), е станало мотив Владимир като възпитаник да се запише в школа по японското бойно изкуство. "Въпреки идеологическото опълчване сред Москва и Токио, и нерешените и до момента проблеми за тихоокеанските Курилски острови, този тип спорт се е радвал на известност в социалистическата страна ", написа още медията.

Според създателя на материала Путин е характерен артикул на руската система, който се е въодушевил и от империализма на родния си град (Петербург е бил столица на страната от 1703 до 1918 г.). Заради това в редица негови той приказва за Русия като велика мощ.

Статията в Дейли телеграф бе оповестен малко преди стопанинът на Кремъл да съобщи, че развиването на високите технологии ще разреши на страната да резервира статута си на велика мощ. Путин през днешния ден посети централния град Самара, където се срещна с жители.

На фотографията: Путин прегръща съветския състезател Тагир Хабибулаев, олимпийски първенец по джудо (Лондон 2012 г.).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР