Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин следи с надежда изборите в България за знак

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През следи българските избори с интерес, написа американското издание Newsweek.

" Русофилията в общественото пространство, ендемичната корупция и президентът, който наподобява симпатизира на Кремъл "  са измежду аргументите, които насочват погледа на Москва към парламентарните избори в България.  " Руският президент Владимир Путин ще се надява на симптом на раздробяване на обединявания западен фронт в изгода на Украйна ", написа още в изданието, представено от Дойче Веле.

Ролята на Радев е основна

Американският седмичник напомня, че военнотехническата помощ за Украйна е един от най-противоречивите въпроси в България - както преди, по този начин и по време на предизборната акция. Проучване на социологическата организация " Маркет линкс ” демонстрира, че гласуваната военна помощ за Украйна е определяща за избора на 41% от гласоподавателите.

Който и да спечели изборите за 49-я парламент обаче, ще се наложи да се изправи против президента Румен Радев, който съгласно неговите критици е един от най-важните съдружници на Путин в западния блок, написа Newsweek.

" Поредицата от служебни държавни управления даде на Радев неповторимата опция да упражнява пълномощия, които надалеч надвишават конституционните му права ", разяснява Марк Войджър, някогашен консултант на командващия американската войска.

По думите на Войджър Радев към този момент се възприема за единствената власт в страната, единствения стожер на стабилността в другояче нестабилната политическа обстановка.

Политическата рецесия обслужва Путин

Въпреки че началото на войната в Украйна накара доста европейски водачи да трансформират позицията си към съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, тя не съумя да откаже Радев от неуверената му позиция, написа Politico. Според основаното в Брюксел издание въпреки реториката на Радев постоянно да е двусмислена, едно е ясно - упоритостите му са да продължи да дърпа конците в България.

" Неработещият парламент в България проправи пътя за завладяване на властта от проруския президент, а изборите тази седмица надали ще оказват помощ ", разяснява и Foreign Policy.

Пореден парламент, който не може да излъчи ясно болшинство, ще бъде " съвършеният излаз за Путин задачите му в Украйна, само че също и на Балканите и в България ", обобщава Марк Войджър пред Newsweek.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР