Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин: Руските войници са герои, Москва ще постигне целите си в Украйна


Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През се зарече, че Русия ще реализира всички цели на своята военна акция в Украйна и назова герои съветските бойци и ръководителите на отбранителните сили в своя тирада в Москва, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8648
В свое изявление на заключителното годишно съвещание на висшите ръководители на съветската защита Путин сподели, че военният съюз НАТО употребява цялостните си военни качества против Русия и прикани присъстващите военни водачи да употребяват бойния си опит от Сирия и от продължаващата 10 месеца " специфична военна интервенция " в Украйна, както я назовава Москва.

Путин даде обещание да даде на въоръжените си сили всичко, което изискат в поддръжка на военната акция в Украйна. Той сподели, че няма финансови ограничавания за това, което държавното управление ще даде на въоръжените си сили. Путин добави, че Русия би трябвало да обърне особено внимание на значимото значение на дроновете в спора и сподели, че хиперзвуковата съветска ракета " Сармат " – известна и като " Сатана II ", ще бъде подготвена за разполагане в близко бъдеще.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР