Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин: В близко бъдеще инфлацията в Русия ще достигне 4%

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е на мнение, че инфлацията в страната в близко бъдеще ще доближи 4 %. Това съобщи през днешния ден президентът в изявление за предаването "Москва. Кремъл. Путин " по телевизия "Россия-1 ", съобщи ТАСС.

Сега имаме годишна инфлация от близо 3 %. При сегашните условия си слагаме като ориентир 4 %, сподели той, цитира Българска телеграфна агенция.

Владимир Путин: Русия е мощна страна

Ръководителката на централната банка Елвира Набиулина означи, че за 2020 година в Русия се чака инфлация в ниската част на диапазона 3,8-4,8 %. За 2021 година институцията предвижда връщане към целевите 4 %.

По думите на Путин напредъкът на Русия в стопанската система през последните 20 години ще й помогне да излезе с минимални загуби от създалата се обстановка поради ковид.

Президентът също така описа, че постоянно си прави проби за ковид и всички те са негативни. Той разясни, че се подлага на теста за ковид на всеки три-четири дни.

Русия заяви за 6852 нови случая на инфектирани с ковид

Заради ковид Путин мина на отдалечен режим на работа, което той назова тестване за себе си, защото предпочитал директния контакт с хората.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР