Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин: Демонстрациите в САЩ са израз на дълбинни вътрешни кризи

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи, че демонстрациите от последните седмици в Съединени американски щати против расизма и полицейското принуждение са демонстрация на "дълбинни вътрешни рецесии " в тази страна, съобщи Франс прес.

"Това, което стана (в САЩ), е демонстрация на някакви дълбинни вътрешни рецесии ", сподели Путин в изявление за телевизия "Росия ", фрагмент от което, поместен от водещия в Инстаграм, цитира през днешния ден ТАСС.

Руският водач означи, че спешната обстановка е основана, още когато на власт е пристигнал президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. "Когато той завоюва, завоюва безусловно явно, по либерален път, изгубилата страна измисли всевъзможни небивалици, единствено с цел да подложи на подозрение легитимността му ", изясни Путин.

Десетки задържани след митингите в Атланта поради убития от полицията афроамериканец

Руският държавен глава означи, че нормално поставя старания "да разяснява деликатно или въобще да не разяснява това, което става в други страни ", показва ТАСС.

Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През назова безредиците в Съединени американски щати, провокирани от междурасови проблеми, разрушително събитие, и в тази връзка посочи, че Русия би трябвало да пази многонационалния темперамент на федерацията.

Когато една битка за естествените права на хората "добива темперамент на вилнеене и погроми, не виждам тук нищо положително за страната ", сподели той.

Лидерът на Русия изрази вяра, че "фундаменталните основи на американската народна власт ще дадат на тази страна опция да излезе от вълната на спешните феномени ". Съединени американски щати са "много мощна демократична страна ", акцентира той.

Основният проблем на политическата система в Съединени американски щати в подтекста на битката против ковид е, че в тази ситуация партиите слагат личните си ползи по-високо от ползите на народа. Русия също понася известни вреди, само че съветските управляващи работят против заболяването много ритмично и решително излизат от обстановката с минимални загуби, увери Путин в изявлението.

Мнозина в другите страни схващат, че без мощна и процъфтяваща Русия "светът би бил по-лош и по-опасен ", сподели президентът на федерацията. Той даде обещание "приятно да изненада " международните военни сили с това, че до момента в който и те се снабдят с хиперзвукови оръжия, Русия към този момент ще разполага със средства за битка с тях.

"Това е неповторимото в нашето днешно състояние ", добави Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. По-рано той съобщи, че съществуването на хиперзвукови оръжия у Русия обезсмисля големите разноски на други страни за въздържане на Москва, припомня ТАСС.

Запитан по какъв начин е можело да се планува потребността от нови оръжия, съветският водач изясни: "Щом Съединени американски щати декларират, че излизат от Договора за противоракетна защита, значи е трябвало въз основа на това да градим свои проекти, да подсигуряваме безусловна сигурност на Русия ".

Американците поддържат всеобщите митинги в Съединени американски щати

"Винаги споделям, че водещите военни сили в света несъмнено ще имат същите оръжия, каквито има през днешния ден Русия. Имам поради хиперзвуковите оръжия. Но към този момент от 2018 година насам никой още не се е сдобил с тези оръжия ", добави той.

Голям брой от ограниченията за обществена поддръжка, планувани в плана за промени в съветската конституция, към този момент работят. Но с цел да не бъдат забравени и да не отпаднат от практиката, тези правила би трябвало да бъдат затвърдени в главния закон, сподели президентът на страната по отношение на поправките, които по негова самодейност ще бъдат подложени на обществен избор на 1 юли, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Става дума по-специално за "социалната правдивост, която би трябвало да откри израз в това, че не може човек да взема по-малко от минималната заплата и виталният най-малко би трябвало да дава отговор на тази минимална заплата ", разясни той.

Ако да вземем за пример индексирането на пенсиите се запише в конституцията, "вече никакво държавно управление в бъдеще няма да може да не ги индексира ", добави Путин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР