Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин: Бог даде здраве на Скрипал

Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила съобщи, че се радва за изписването на някогашния помощник на съветското военно разузнаване Сергей Скрипал от болница и му желае здраве, предадоха Франс прес и ТАСС.

"От медиите през днешния ден чух, че е излязъл от болница. Да му даде Бог здраве, доста се радваме ", сподели Путин на обща конференция с немската канцлерка Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила при визитата й в Сочи.

Руският президент означи, че Скрипал би бил мъртъв, в случай че е бил токсичен с вещество от вида на химическите оръжия, показва Ройтерс.
Путин сподели, че Русия неведнъж е предложила на Англия помощ в следствието на случая с отравянето на Скрипал, наказан в Русия за шпионаж, само че до момента няма ответна реакция. Нашето предложение остава в действие, добави той.

Президентът назова невиждана обстановката към задържането в Киев на журналиста и основен редактор на организация РИА Новости Украйна, Кирило Вишински.

Това е нещо невиждано. Опитват се да издигнат обвинявания в държавна измяна на индивида за това, че е изпълнявал своите професионални отговорности, сподели съветският държавен глава.

Меркел съобщи, че ще беседва с украинския президент Петро Порошенко Петро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е... към профила и ще повдигне и въпроса за Вишински.

По-рано тази седмица чиновници на Службата за сигурност на Украйна (ССУ) претърсиха офисите на РИА и задържаха шефа на киевското бюро, обвинявайки организацията, че е употребена от Русия в осведомителна война против Украйна, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР