Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Русия тества ракета с ядрен двигател

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи, че Русия сполучливо е тествала ракета с нуклеарен мотор и съвсем е приключила работата по нов вид балистична ракета, осведоми Българска национална телевизия

Той разяснява и гибелта на водача на частната компания " Вагнер ". Путин съобщи, че частици от ръчни гранати са открити в телата на жертвите на самолетната злополука, при която почина.

След десетилетия в давност името на остров Новая Земля в Баренцово море, където преди са се провеждали руски нуклеарни опити, още веднъж изплува. Сателити са засекли предишния месец строителни работи там.

" Беше извършено последното сполучливо тестване на " Буревестник " - ракета с нуклеарен мотор с световен обхват. Почти приключихме работата по балистичната ракета Сармат ", това съобщи президентът на Русия.

Твърденията на Путин не са доказани от други източници, даже от съветското военно министерство. От Кремъл отхвърлят да разясняват и дали ракетните проби са били осъществени на Новая Земля.

В тирада пред интернационалния спорен клуб " Валдай " в Сочи Путин разяснява и нуклеарната теория на Русия. Заяви, че към този момент няма желание да я трансформира.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР