Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин е претърпял операция посред късни доби?

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е претърпял сполучлива интервенция предходната седмица поради болестта си от рак. Това заяви каналът в Телеграм General SVR, който следи обширно здравословното положение на президента.

,,В нощта на 16 против 17 май съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е претърпял хирургична интервенция``, осведоми General SVR.

Лекарите, които са се грижили за него, са настояли да се подложи на интервенцията " колкото е допустимо по-скоро ", добави каналът в една от последните си изявления и отбелязва, че интервенцията е минала " сполучливо ".

Междувременно от General SVR настояват още, че през предходната седмица от Кремъл са употребявали инсталирани и авансово снимани фрагменти на съветския президент за някои от телевизионните изяви на Путин, с цел да скрият от общността, че президентът е претърпял интервенция и се възвръща. През това време неговите отговорности били краткотрайно изпълнявани от ръководителя на Националния съвет по сигурност Николай Патрушев.

От Кремъл не престават да пазят безмълвие по отношение на здравето на Путин, което е обгърнато в тайнственост. За президента на Беларус Александър Лукашенко се допуска, че е един от малцината, които са осведомени с същинското здравословно положение на съветския президент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР