Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин: Русия обмисля дали да признае независимостта на отцепилите се украински региони

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи по време на Съвета на сургност на страната, че Москва обмисля дали да признае независимостта на отделилите се украински райони Донбаск и Луганск, оповестяват Ройтерс и Франс прес.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 498
Изявлението му е реалност, откакто водачите на два отделили се района в Източна Украйна, самопровъзгласилите се Донецка национална република и Луганската национална република, приканиха в понеделник съветския президент да ги признае за самостоятелни.

" През всичките тези години хората, които живеят в Донбас, са били унизени ", уточни Путин и акцентира: " Тъй като Русия е изправена пред заплахата от присъединение на Украйна към НАТО, опасността за страната ни ще се усили доста ".

Заговори се, че Путин може да разгласи в съветската Дума признание на отделилите се украински райони още през днешния ден.

Ако Русия предприеме такава стъпка, това може да проправи пътя на Москва намерено да изпрати военни сили и в двата района с претекста, че се намесва като съдружник, с цел да ги отбрани от Украйна, отбелязва БНР.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 498  Стрелба в Донецк, има убити Стрелба в Донецк, има убити  Рамадан Аталай: При прекъсване на газа от Русия няма проект Б...то няма и проект А Рамадан Аталай: При прекъсване на газа от Русия няма проект Б...то няма и проект А  Нинова: България не е разрешавала експорт на оръжия за Украйна

Нинова: България не е разрешавала експорт на оръжия за Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР