Руският президент Владимир Путин вече внесе в Държавната дума кандидатурата

...
Руският президент Владимир Путин вече внесе в Държавната дума кандидатурата
Коментари Харесай

Кой е Михаил Мишустин - новият министър-председател на Русия

Руският президент Владимир Путин към този момент внесе в Държавната дума кандидатурата на ръководителя на Федералната данъчна работа (ФДС) на Русия Михаил Мишустин за поста министър-председател. Ето и неговата биографична справа: 
Мишустин е роден на 3 март 1966 година в Москва.
През 1989 година приключва Московския машинно-инструментален институт с квалификацията „ систематичен инженер “, през 1992 година – прави аспирантура в този университет.
През 2003 година пази в Руската икономическа академия дисертацията си за степен на претендент на икономическите науки по тематиката " Механизмът на държавната данъчна администрация в Русия. "
Доктор по стопанска система. През 2010 година пази дисертацията в Академията за национална стопанска система към държавното управление на Руската федерация си на тематика „ Стратегията за образуване на данъчното облагане в Русия “.
През 1998 година заема поста помощник-началник на Държавната данъчна работа на Руската федерация.
От 22 август 1998 година става заместник-началник на Държавната данъчна работа на Руската федерация. На 23 декември 1998 година въз основата на Държавната данъчна работа е основано Министерството на Руската федерация за налози и такси.
От март 1999 година до март 2004 година той е заместник-министър на Руската федерация по налози и такси.
От 22 март 2004 година до 18 декември 2006 година - началник на Федералната организация за кадастър на недвижими парцели (закрит през март 2009 г.).
От 18 декември 2006 година до 29 февруари 2008 година Михаил Мишустин оглавява Федералната организация за ръководство на специфични стопански зони (закрита през октомври 2009 г.).
През 2008-2010 г е в частния бизнес на високи управителни постове и се занимава с научна работа.
От 6 април 2010 година става началник на Федералната данъчна работа на Руската федерация (Федерална данъчна работа на Русия).
В същото време от октомври 2013 година той е началник на катедрата по налози и такси във Финансовия университет към държавното управление на Руската федерация.
Член на надзорния съвет на хокейния клуб ЦСКА. Член на Академичния съвет на Руската президентска академия за национална стопанска система и обществена администрация.
Женен, има трима сина. Играе хокей.
По-рано денем съветското държавно управление подаде оставка, за която може да прочетете ТУК.
Политологът Марат Баширов съобщи за съветския вестник Взгляд, че задачите, изложени в посланието на президента на Русия Владимир Путин, ще бъдат изпълнени от новото държавно управление, само че то ще бъде назначено по остарялата процедура, съобщи още " Фокус ".  
„ Назначението на новия началник на държавното управление ще бъде по остарялата схема-президентът внася кандидатура, Държавната дума утвърждава. Поправките в Конституцията, препоръчани от президента в посланието към Федералното заседание, към момента не са влезнали в действие и съгласно мен няма да влязат в идващите шест месеца. Това е много продължителна процедура “, изясни Марат Баширов.
Експертът допусна, че Държавната дума за половин година ще успее да промени бюджета и да утвърди в качеството на закони всички оферти на президента от първата част на посланието към Федералното заседание, които засягат демографски, просветителни проблеми и развиване на опазването на здравето. Вероятно Държавната дума да внесе промени в Наказателния кодекс на член 210, за което също прикани Путин.
„ Но всичко, обвързвано с новата настройка на властта, преразпределението на пълномощията, това е по-дълъг развой. Правителството ще се образува по остарелия ред “, акцентира Баширов.
„ Що се отнася до решението на държавното управление да подаде оставка, бих го нарекъл вярно. Вече е ясно, че дилемите, дефинирани в посланието на президента, ще се извършват от новия екип. Разходите, заложени в посланието за федералния бюджет, са просто големи. Ще се изисква друго ръководство и друга система за надзор “, показа специалистът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР