Руският президент Владимир Путин възложи на длъжностните лица да започнат

...
Руският президент Владимир Путин възложи на длъжностните лица да започнат
Коментари Харесай

Путин заповяда масова ваксинация с родната ваксина от следващата седмица

Руският президент Владимир Путин разпореди на длъжностните лица да стартират всеобща имунизация против ковид от идната седмица, като разгласи, че съветската домашно основана ваксина е най-хубавата в света.
" Моля за начало на всеобща имунизация на цялото население през идната седмица. Руската ваксина е най-хубавата в света ", сподели Путин на съвещание на държавното управление, представено от Агенция Франс Прес.
 Личен доктор видя проблем при слагането на имунизацията на Pfizer против ковид Личен доктор видя проблем при слагането на имунизацията на Pfizer против ковид
Личните лекари ще се включат в слагането на ваксина против ковид чак в четвъртата фаза – когато ще се имунизират страдащи...
Според него, " никое друго лекарство от този тип не показва такова равнище на отбрана и такава степен на сигурност ", заяви ТАСС.
Путин добави: " Вече преминахме към огромна имунизация. Миналата седмица министър-председателят Михаил Владимирович Мишустин ми рапортува, че промишлеността освен е изпълнила всички обещани стандарти и размери, само че и е надхвърлила плануваното произвеждане на ваксини. Трябва да преминем от огромна към всеобща имунизация ".
" Моля ви да започнете всеобщо имунизиране на цялото население от идната седмица и да изградите подобаващ график на работа, както вършим с други болести, да вземем за пример грип ", добави Путин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР