Руският президент Владимир Путин твърдо заяви, че не разполага с

...
Руският президент Владимир Путин твърдо заяви, че не разполага с
Коментари Харесай

Путин се вбеси в ефира на NBS и изригна срещу водещата: Не разполагам с компромат за Доналд Тръмп! Да не би да сте си загубили ума?

Руският президент Владимир Путин твърдо съобщи, че не разполага с каквато и да било компрометираща информация за президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Той сподели това в изявление за предаването на телевизия Ен Би Си " Неделя вечер с Мегин Кели ", заяви Ройтерс.

" Това е още една голяма безсмислица ", сподели Путин в отговор на въпрос има ли злепоставяща информация за американския президент. Държавният глава на Русия добави, че няма никакви връзки с Тръмп макар пътуванията му като предприемач в Русия.

" Откъде имате такава информация? Че с Тръмп е имало някакви специфични връзки? Никакви връзки не е имало. Той е идвал на времето в Москва. Знаете ли, аз не съм се срещал с него ". Путин сподели, че сега в Русия са ръководители на най-малко 100 американски компании. " Мислите ли, че събираме компрометираща информация за всички тях в този момент? Да не би да сте си изгубили мозъка? ", попита той водещата.


Путин още веднъж отхвърли каквато и да било съветска интервенция в президентските избори в Съединени американски щати и сподели, че не знае нищо за съветски контакти с предизборния екип на Тръмп. Водещата му зададе въпрос за известията, че зетят на американския президент - Джаред Къшнър, се е опитал да сътвори скришен канал за връзка с Русия. Путин сподели, че не знае нищо за това и че не е обсъждал с съветския дипломат в Съединени американски щати Сергей Кисляк никаква среща с Къшнър.

" Ако е имало нещо значимо, той щеше да го заяви на министъра. Министърът щеше да го заяви на мен ", сподели съветският президент, представен от Асошиейтед прес. " Никакви известия не е имало. Дори няма защо да приказваме. Не е имало никакви съответни разисквания за наказания или нещо друго. За мен това е изумително. Направихте сензация от нищо ". Стопанинът на Кремъл сподели, че умели хакери на всички места, в това число в Съединени американски щати, биха могли да насочат към Русия виновността за хакерските офанзиви. Той съобщи също така, че Съединени американски щати интензивно се намесват в предизборните акции в други страни.

" Сложете си пръста където и да е на картата на света и на всички места ще чуете недоволства, че американски представители се месят във вътрешните изборни процеси ", сподели съветският президент. Що се отнася до заключенията на американските разследващи служби, Путин съобщи: " Те са били заблудени. Те не проучват информацията в нейната целокупност ". Той добави, че до момента не е видял никакво директно доказателство за съветска интервенция и направи връзка сред изказванията за такава интервенция и теорията, че американските разследващи служби са подбудили убийството на президента Джон Кенеди.

" Ако тази доктрина е вярна и такава опция не може да се изключи, какво би било по-лесно в днешния ден и в настоящето време, от потреблението на техническите средства, които са разполагаем на разследващите служби, потреблението на тези средства за образуване на офанзиви и по-късно сочене с пръст към Русия ", продължи Путин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР