Руският президент Владимир Путин, цинично нападнал Украйна и пратил военни

...
Руският президент Владимир Путин, цинично нападнал Украйна и пратил военни
Коментари Харесай

Ексминистър в Киев: Владимир Путин вероятно ще бъде удушен с копринен шал

" Руският президент Владимир Путин, цинично нападнал Украйна и пратил военни да убиват наши мирни жители, може да бъде погубен от най-близкото си обграждане ", това допусна някогашният министър на вътрешните  работи на Киев Арсен Аваков пред изданието от страната си " Сегодня ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4294
По думите на ръководителя на силовото ведомство от 2014 до 2021 година митът за непобедимата съветска войска е разрушен. " Ние видяхме по какъв начин врагът изгуби 200 самолета, 800 танка, флагманският транспортен съд " Москва " е на дъното на Черно море. Какви ли ще са последствията? Ние към момента не знаем. Ние обаче сме учили, че доста тирани в Руската империя, както и в други страни по света, са били убити от най-близките си хора. Вероятно някоя заран ще намерят Путин задушен с копринен шал и ще обвяват убийството му за неочаквана кончина ", уточни още ексминистърът.

Аваков не изключи и вероятността съветският президент да бъде свален и погубен вследствие национален протест. " Путин може да последва ориста на Мумар Кадафи (загинал от ръцете на либийци на 20 октомври 2011 г.) ", сподели още той.

Бившият министър изрече и догатката, че съветският президент може да бъде свален, само че превратаджиите да пощадят живота му. " Така направиха пучистите през август 1991 година ", сподели Аваков. На 19 август 1991 година твърдолинейни комунисти завзеха властта в Москва, до момента в който тогавашният водач на Съветския съюз Михаил Горбачов бе на отмора в черноморския курорт Фарос. Въпреки че пучът бе сподавен след два дни, последният началник на Съюз на съветските социалистически републики не можа да си върне политическите позиции и в края на същата година Съюз на съветските социалистически републики приключи да съществува.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР