Руският президент Владимир Путин ще се опита да подобри образа

...
Руският президент Владимир Путин ще се опита да подобри образа
Коментари Харесай

Путин ще използва Мондиал, както Хитлер - олимпиадата от 1936 г., заяви Борис Джонсън

Руският президент Владимир Путин ще се опита да усъвършенства облика на страната си посредством семейството на Световното състезание по футбол това лято, както постъпи Адолф Хитлер с летните олимпийски игри през 1936 година за излъскване имиджа на нацистка Германия.

Това съобщи английският външен министър в Народното събрание в Лондон, съгласявайки се с тази теза, изложена във въпрос на опозиционния народен представител Иън Остин. " Смятам, че несъмнено е правилно сравнението с 1936 година в описанието ви какво ще се случи в Москва по всички обекти от финалите за Световната купа по футбол ", сподели Джонсън.

Не желаеме нова студена война, само че Владимир Путин се пробва да основава проблеми по всевъзможен метод, добави той. " Основната му публика не сме ние, а вътрешната аудитория, която желае след всичките тези - съгласно тях - унижения, Русия още веднъж да е мощна. "

Той бе извикан да по отношение на покушението против Борис Скрипал и тематиката за Мондиал 2018 година неизбежно се появи. Външният министър напомни, че държавното управление е решило да не изпраща министри, както и че няма да има представители на кралското семейство при откриването на финалите на шампионата в Москва. Но Джонсън сподели, че би било несправесливо да бъдат оттегляни играчите от националния тим на Англия.

В отговорите си той изясни, че към този момент Лондон се въздържа от рекомендация към английските почитатели да не пътуват до Русия, само че изрази угриженост за сигурността им и способността на английското посолство и консулските служби да ги защитят при положение на произшествия.

На европейското по футбол във Франция през 2016 година имаше конфликти сред английски и съветски ентусиасти и преди време английската полиция споделяше, че има вяра, че съветските им сътрудници ще се оправят с всевъзможни проблеми.

Сега Джонсън споделя, че на този стадий поръчките за пътешестване за мачовете в Русия са на една четвърт от това, което е било за международното в Бразилия преди четири години. " Изчакваме да чуем от руснаците какви ограничения подхващат за отбрана на нашите почитатели ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР