Руският президент Владимир Путин ще произнесе утре голяма реч и

...
Руският президент Владимир Путин ще произнесе утре голяма реч и
Коментари Харесай

Путин подписва анексията на окупираните украински територии днес

Руският президент Владимир Путин ще произнесе на следващия ден огромна тирада и Русия ще разгласи публично анексирането на украински територии към Руската Федерация, които са под неин надзор.

Новината заяви през вчерашния ден на постоянния си брифинг представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

 
Церемонията по подписването на договорите за присъединение на нови територии към Русия ще се състои на следващия ден в Големия кремълски замък в зала " Свети Георги " в 15:00 часа локално време.
Дмитрий Песков, представител на съветския президент

Руският президент ще произнесе огромна тирада на това събитие. В петък Путин ще организира заседание с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност на Руската федерация и ще беседва с задгранични водачи, сподели представителят. Лидерите на четирите сепаратистки района в Украйна, следени от Русия, към този момент са в Москва, с цел да завършват анексията на тези територии след гласоподаване, несъмнено като подправено от Киев и Запада. Става въпрос за 15% от Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област в Южна Украйна.

После договорите ще бъдат утвърдени от съветския парламент, а Путин ще произнесе тирада пред депутатите и сенаторите.

След това се чака Москва да разшири нуклеарната си отбрана и над тези зони, защото ще ги счита за съветска територия. А популацията на четирите региона ще може към този момент да бъде мобилизирано за войната в Украйна.   

4-те региона организираха сред 23 и 27 септември по този начин наречени референдуми за анексиране към Русия.

В петък в Москва се провеждат празненства. Градската администрация разгласи, че ще затвори някои улици в центъра, по-специално към емблематичния „ Червен площад “, където се построява сцена.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР