Руският президент Владимир Путин ще продължи да работи дистанционно поне

...
Руският президент Владимир Путин ще продължи да работи дистанционно поне
Коментари Харесай

Путин ще работи дистанционно поне още една седмица

Руският президент Владимир Путин ще продължи да работи отдалечено най-малко още една седмица, изключително на фона на околните му контакти с шеф на московска болница, който се оказа инфектиран с ковид. Това заяви представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

``
реклама

" Измина една седмица; дръзвам да предположа, че президентът ще работи отдалечено най-малко още една седмица или даже по-дълго ", сподели Песков, запитан какъв брой време президентът ще работи от у дома.

" Мисля, че казусът с основния доктор на болничното заведение в " Комунарка ", който се разболя, сподели, че макар всички защитни ограничения, най-хубавата и единствена ефикасна мярка е понижаване на физическите контакти, и тъкмо това направи президентът ", сподели Песков в " Москва. Кремъл. Путин “седмично шоу по телевизионния канал „ Росия-1 “.

На 2 април Путин заповяда дните до 30-ти април да бъдат неработни, а чиновниците да са в заплатен отпуск.

" Всъщност това е извънреден, голям напън върху стопанската система на страната и той ще й се отрази доста отрицателно ", съобщи представителят на президента и добави, че към това решение е имало доста различия и разногласия.

" Но тук има една константа - най-важното за нас при всевъзможни условия е животът и благополучието на хората. Наясно сме с икономическите компликации, само че животът на хората е най-съществен ", сподели Песков.

На 24 март Путин посети болничното заведение в южния московски квартал " Комунарка " и се срещна с основния й доктор Денис Проценко. Седмица по-късно лекарят даде позитивен резултат на теста за ковид.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР