Руският президент Владимир Путин ще посети Иран следващата седмица, където

...
Руският президент Владимир Путин ще посети Иран следващата седмица, където
Коментари Харесай

Владимир Путин ще се срещне с президентите на Турция и Иран на 19 юли


Руският президент Владимир Путин ще посети Иран идната седмица, където ще се срещне с президентите на Иран и Турция Ебрахим Раиси и Реджеп Тайип Ердоган. Това заяви пред публицисти прессекретарят на съветския държавен глава Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" Да, можем да потвърдим това. Наистина се приготвя пътуването на президента до Техеран. Ще има среща на държавните глави - гаранти на процеса от Астана ", сподели представителят на Кремъл и добави, че визитата ще се състои на 19 юли.

" Освен тристранната среща, несъмнено, ще има и двустранни срещи. Вчера и тази среща също ще се организира там ", сподели представителят на Кремъл, говорейки за детайлностите от визитата на Путин в Иран.

Това е първата среща в тристранния формат от Астана с присъединяване на определения миниалата година ирански президент Ебрахим Раиси и ще се организира на фона на.

Припомняме, че, че американските управляващи " са получили разследваща информация ", че " Иран има намерение да съобщи безпилотни самолети на Русия ", разкри АП.
 Иран и Венецуела подписаха 20-годишен проект за съдействие
Иран и Венецуела подписаха 20-годишен проект за съдействие

Планът включва съдействие в региона на петрола, нефтохимикалите, туризма и културата

Това ще бъде едвам второто задгранично посещаване на Путин от началото на въоръжената намеса на Москва в Украйна на 24 февруари, след посещаване в Централна Азия в края на юни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР