Руският президент Владимир Путин ще направи важно съобщение през новата

...
Руският президент Владимир Путин ще направи важно съобщение през новата
Коментари Харесай

Путин готви важно съобщение преди Коледа

Руският президент Владимир Путин ще направи значимо известие през новата седмица, съгласно съветските държавни медии. Същевременно съветският президент е предстоящ в Минск за диалози с беларуския президент Александър Лукашенко.

Според преподавателя в Калифорнийския университет проф. Христофор Караджов съдейки по държанието на Вашингтон, не се чака положително развиване, съобщи Нова ТВ.

" Тази седмица се разисква новият боен бюджет на Съединени американски щати за 858 милиарда $, с 45 повече от поисканото от Байдън. Тоест ще дадат повече, в сравнение с е изискал, няма да се пести за защита, а това приказва задоволително ", акцентира той.

" Лукашенко постоянно е имал двойнствена политика, остроумен е в това, което прави за себе си. Появиха се даже информации, че ще стартира въстание против Путин, което звучи неуместно ", уточни Караджов. 

Валерий Тодоров счита, че не е наложително упоменатото от съветските медии значимо известие на Путин да бъде направено по време на визитата му в Минск.

" Явно или се приготвя атака, или се готви нова организация на дейностите в Украйна. Заговори се, че снабдяването в тила в недобра кондиция и доставката на храна в окупираните области е затруднена. Има съмнения, че Беларус може да се включи по-активно в бойните дейности. Може да се окажат правилни и двете версии ", допусна той.  

По думите му Путин повече от 3 години не е бил в Беларус, тъй че визитата му е опит за поддръжка на разговора сред двете страни.

" Може би би трябвало да изключим интервенция на беларуски военни елементи в Украйна, а по-скоро логистична помощ. Появи се информация, че Украйна е готвела нападение против началника на съветския общоприет щаб Валерий Герасимов, само че Съединени американски щати са ги спрели поради заплахата от по-сериозна война ", сподели още Тодоров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР