Руският президент Владимир Путин ще бъде гост на предстоящото бракосъчетание

...
Руският президент Владимир Путин ще бъде гост на предстоящото бракосъчетание
Коментари Харесай

Виенски вестник: Путин ще гостува на сватбата на външната министърка на Австрия

Руският президент Владимир Путин ще бъде посетител на идното встъпване в брак на министърката на външните работи на Австрия Карин Кнайсъл и Волфганг Майлингер, твърди през днешния ден в. " Кронен цайтунг ", представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Според виенското издание Путин ще пристигна на сватбата като непредвиден посетител.

Церемонията ще се състои в южната част на австрийската провинция Щирия измежду лозови масиви в събота, 18 август. Първоначално било планувано бракът да бъде подписан в община Гамлиц, само че след това бил определен различен вид.

Преди няколко пресслужбите на Кремъл и на немското канцлерство оповестиха, че в същия ден Путин ще бъде признат от немския канцлер Ангела Меркел в нейната резиденция Мезеберг край Берлин за договаряния. Освен това няма никакви данни Путин да е в другарски връзки нито с булката, нито с младоженеца, отбелязва ТАСС.

" Кронен цайтунг " написа още, че церемонията ще бъде охранявана от офицери от австрийското особено поделение " Кобра ".

Преди визитата си в Москва през март Кнайсъл съобщи, че по време на ротационното си председателство на Съвета на Европейски Съюз, което тече сега, Австрия ще упорства за разговор с Русия и за възобновяване на доверието сред Европейски Съюз и Русия, отбелязва още ТАСС./24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР