Руският президент Владимир Путин се срещна днес с бившия държавен

...
Руският президент Владимир Путин се срещна днес с бившия държавен
Коментари Харесай

Путин се срещна с бившия държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър

Руският президент Владимир Путин се срещна през днешния ден с някогашния държавен секретар на Съединени американски щати Хенри Кисинджър, заяви представителят на съветския президент Дмитрий Песков, представен от ТАСС.
 
" Руският президент одобри Хенри Кисинджър, който е в Русия за присъединяване в конференцията " Примаковски четения ", съобщи Песков. " Путин и Кисинджър резервират топли персонални връзки от доста години и при положение, че се даде такава опция, се срещат ", напомни представителят.
 
Последната среща сред Путин и Кисинджър беше на 3 февруари 2016 година Според информацията от уеб страницата на Националния проучвателен институт по международна стопанска система и интернационалните връзки " Е. М. Примаков ", " Примаковските четения " са интернационален конгрес на специалисти, дипломати и политици, отдаден на паметта на учен Евгений Примаков, съветски академик и общественик.
 
Целта на събитието е в Русия да се сътвори постоянно настояща платформа за полемики, на която да се разискват проблемите на международната стопанска система, политиката и интернационалната сигурност, с присъединяване на водещи представители на съветски и задгранични научноизследователски и експертно-аналитични центрове.
 
В центъра на вниманието на конференцията са сюжетите за развиване на интернационалните връзки, провокациите в областта на интернационалната сигурност и нови модели за взаимоотношение на страните, корпорациите и други субекти.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР