Руският президент Владимир Путин се пошегува, че всички в Руската

...
Руският президент Владимир Путин се пошегува, че всички в Руската
Коментари Харесай

Путин: Заради пандемията в Русия всички са станали вирусолози

Руският президент Владимир Путин се пошегува, че всички в Руската федерация са станали вирусолози поради ковид, само че акцентира, че мнението на същинските специалисти в битката с инфекцията е значимо.
" Днес доста бих желал да чуя мнението на експерти. Ето за какво, преди всичко, ще дам думата на нашите сътрудници, експерти в региона на вирусологията. Сега всички ние ставаме вирусолози, съгласно мен цялата страна е от вирусолози. Но мнението на същинските експерти е извънредно значимо, тъй като ние, нашите дейности, имам поради дейностите на управляващите на всички равнища, се основават на мнението на тези хора, които са посветили целия си живот на комплицирана и доста значима, виновна работа ", сподели той по време на среща за обстановката с коронавирусната зараза и ограниченията за нейното попречване, която се излъчваше по телевизионния канал „ Русия 24 “, представен от БГНЕС. 
Пикът на коронавирусната зараза към момента не е минал, съобщи още Путин. Той също прикани да се взима поука от грешките на другите.
" Ние следим обстановката най-внимателно, като вземаме поради позитивния и негативния опит на други страни. Сега е извънредно значимо да се заобикалят грешките на другите, да се извличат поучения и да се вършат заключения въз основа на позицията на здравната и научната общественост ", сподели той. 
Всички решения би трябвало да са пропорционални и съответни на опасността от разпространяването на ковид, съобщи още съветският президент.
" Всички наши решения би трябвало да са съизмерими със опасността и съобразени със обстановката. Основното нещо е сигурността и здравето на съветските жители ", сподели Путин, предават РИА Новости.
Последни вести за ковид вижте ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР