Руският президент Владимир Путин призова управляващата партия Единна Русия да

...
Руският президент Владимир Путин призова управляващата партия Единна Русия да
Коментари Харесай

Путин призова "Единна Русия" сама да решава проблемите, без да чака Кремъл

Руският президент Владимир Путин прикани ръководещата партия " Единна Русия " да поеме отговорностите си и да обърне внимание на проблемите на хората, с цел да си върне мощните изборни резултати, съобщи Франс прес.
Путин приказва на днешния конгрес на партията в Москва в наличието на две хиляди делегати, измежду които губернатори, депутати, сенатори и премиера Дмитрий Медведев, заяви Българска телеграфна агенция.

Президентът прикани партийните членове сами да търсят решения на належащите въпроси, без да чакат знак от Кремъл. " Опитвайте се сами да решавате проблемите ", съобщи президентът, обръщайки внимание в речта си на провокации като лечебни заведения и учебни заведения, които са в неприятно положение.

Обществената поддръжка за " Единна Русия " понижа поради икономическата застоялост и непопулярната пенсионна промяна, отбелязва Франс прес.

Владимир Путин акцентира какъв брой значими за бъдещето на партията са парламентарни избори, планувани през 2021 година, и насърчи членовете й да се съсредоточат върху " постигането на осезаеми резултати по всички национални планове, с цел да почувстват хората позитивните промени в живота си ", оповестяват Франс прес и ТАСС.

" Единна Русия " в никакъв случай не се е бояла от отговорността и сложните решения, нужни на страната. " Единна Русия " е най-голямата и водещата политическа партия в страната и тя получи този статус, тъй като постоянно преди всичко е поставяла отбраната на ползите на жителите и ползите на нашата татковина. Статусът на ръководеща партия, на партия на властта, се състои не в това да властваш, а да чуваш народа и да му служиш. Смисълът на това служене е бъдещето на нашите жители, на нашите деца, които към този момент са се родили и които ще се раждат в съветските фамилии ", съобщи Путин.

В обръщението си към делегатите министър председателят Дмитрий Медведев съобщи, че партийните членове, които възнамеряват да се явяват на избори като самостоятелни претенденти, е по-добре да изоставен партията.

Според Медведев претендентите на " Единна Русия " би трябвало да се гордеят с политическата си принадлежност и че, в случай че някой се срами, че е неин член, то по-добре да освободи мястото си за хората, които имат вяра в бъдещето на партията и които са подготвени да работят в нея.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР