Руският президент Владимир Путин призова днес руснаците да гласуват за

...
Руският президент Владимир Путин призова днес руснаците да гласуват за
Коментари Харесай

Путин призова да се гласува за промените в конституцията, без да спомене нулирането на мандатите си

Руският президент Владимир Путин прикани през днешния ден руснаците да гласоподават за поправките в конституцията, които съгласно него са гаранция са непоклатимост, сигурност и благополучие, предадоха Ройтерс и ТАСС.

" Ние гласуваме не просто за ремонти, облечени в чисто правови правила. Ние гласуваме за страната, в която желаеме да живеем - със модерно обучение и опазване на здравето, с надеждна обществена отбрана на жителите, с ефикасна власт, отчитаща се пред обществото ", сподели Путин в послание към руснаците в навечерието на главния и финален ден от гласуването на конституционните промени.

" Затова съм убеден, че всеки от вас, който взема такова значимо решение, мисли най-много за своите близки, основавайки се на полезностите, които ни сплотяват ", сподели президентът.

П думите му сплотяващите полезности за хората в Русия са " справедливостта, уважението към индивида на труда, към хората от по-възрастните генерации, фамилията и грижата за децата, за тяхното здраве, добродетелност, духовно образование ".

" Поправките в главния закон, ако ги подкрепите, ще закрепят тези полезности и правила като висши, безусловни конституционни гаранции ", сподели Путин.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР