Руският президент Владимир Путин призна, че е нямало да са

...
Руският президент Владимир Путин призна, че е нямало да са
Коментари Харесай

Путин изплю камъчето докога ще президентства

Руският президент Владимир Путин призна, че е нямало да са кандидатира за четвърти мандат, в случай че е бил изтощен. Това съобщи съветският президентът в изявление за американския режисьор Оливър Стоун.

Стенограма от изявлението , представена от информационните организации, беше оповестена нощес от пресслужбата на Кремъл.

Стоун пита президента дали е изтощен, на което Путин отговоря негативно. "Ако бях изтощен, нямаше да поема четвъртия мандат ", прибавя съветският водач.

По време на директната линия през юни Путин също сподели, че не е изтощен да бъде президент.

В изявление от юли на италианския вестник Corriere della Sera, обсъждащо проектите му след президентството, политикът означи, че му предстоят още пет години упорита работа и е прекомерно рано да се приказва за това, което ще направи по-късно.

През 2018 година Владимир Путин завоюва президентските избори. Настоящият му мандат в този пост изтича през 2024 година.

През този интервал той си е сложил задачата да приключи 12 национални плана, които съгласно него би трябвало да покачат стандарта на живот на руснаците и да обезпечат сигурността на страната в дълготраен проект.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР