Руският президент Владимир Путин призна, че е можел да бъде

...
Руският президент Владимир Путин призна, че е можел да бъде
Коментари Харесай

Путин: Можех да бъда и по-добър ученик

Руският президент Владимир Путин призна, че е можел да бъде и по-добър възпитаник и регистрира нуждата, че би трябвало да работи над себе си. Откровението съветският водач направи по време на среща с премиера на Индия Нарендра Моди. Двамата посетиха просветителния център „ Сириус”.

Докато Моди пишеше в книгата за гости на образователното заведение, публицисти го попитаха дали е бил добър възпитаник. „ Можеше и по-добре. Човек би трябвало да работи над себе си”, сподели Путин.

По време на среща с деца от центъра „ Сириус” министър председателят на Индия сподели, че с Путин са обсъждали освен политически тематики, само че също по този начин са говорили и за „ Сириус”. „ Обсъждахме районни и интернационалните въпроси, само че когато заговорихме за „ Сириус”, изражението на лицето му закупи необикновен тип. Ако желаете да разберете какъв човек е той, може да съдите за това откакто видите какъв брой прочувствено той приказва за този център и това отразява неговия темперамент като водач, който желае децата и учениците на страната да бъдат лидери”, добави индийският министър председател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР