Руският президент Владимир Путин пристигна във Владивосток, където ще се

...
Руският президент Владимир Путин пристигна във Владивосток, където ще се
Коментари Харесай

Путин пристигна във Владивосток за преговорите с лидера на Северна Корея

Руският президент Владимир Путин дойде във Владивосток , където ще се срещне с ръководителя на Държавния съвет на Корейската народнодемократична република Ким Чен-ун, заяви ТАСС.

След диалозите с Ким президентът на Русия ще лети до Пекин, където е планувано присъединяване му в интернационалния конгрес " Един пояс - веднъж " . Посещението на водача на Северна Корея е проведено по покана на съветския държавен глава.

Последната среща сред водачи на двете страни се организира на 24 август 2011 година в съветския град Улан-Уде. Тогава Русия беше показана от Дмитрий Медведев, а КНДР от Ким Чен-ир, татко на Ким Чен-ун.
 БГНЕС
Срещата ще стартира след 13.00 ч. локално време (6.00 ч. българско). Предвидена е публична гала по посрещането, след което диалог на четири очи, който ще продължи към час. След това договарянията ще продължат в уголемен формат, а по-късно ще бъде даден формален банкет в чест на севернокорейския водач .-->

Не се възнамерява сключване на документи или взаимно изказване. След края на срещата на върха Путин възнамерява да се срещне с представители на съветската преса.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР