Руският президент Владимир Путин пристигна със самолет в австрийския град

...
Руският президент Владимир Путин пристигна със самолет в австрийския град
Коментари Харесай

Танцът на Путин с булката

Руският президент Владимир Путин дойде със аероплан в австрийския град Грац и от летището се насочи с хеликоптер към община Гимлиц, където ще бъде посетител на сватбата на австрийската външна министърка Карин Кнайсъл и предприемача Волфганг Майлингер, съобщи австрийския новинарски уебсайт ОЕ24, представен от Българска телеграфна агенция.

Сватбената гала ще се състои в имението " Чепе " В сряда прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков удостовери визитата на Путин за бракосъчетанието на Кнайсъл и Майлингер. Той добави, че съветският президент счита да сервира на младоженците брачен подарък, само че не разкри детайлности. Засега е известно само, че съветският президент води със себе си 10-членен казашки отбор.

Сред гостите на сватбата са австрийския канцлер реакционер Себастиан Курц и крайнодесния вицеканцлер Хайнц-Кристиан Щрахе. Австрийската партия на свободата на Щрахе е в близки връзки с съветската пропрезидентска партия " Единна Русия ". Изненадващата аудиенция на Путин в страната възмути опозиционните партии в Австрия, които загатнаха съветската интервенция в украинския спор

След церемонията край Грац Путин ще отлети за Берлин за договаряния с немската канцлерка Ангела Меркел. Те ще се състоят в нейната резиденция край столицата.

И двете страни желаят да реализират прогрес с газопровода " Северен поток-2 ", който е подложен на критика остро от американския президент Доналд Тръмп.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР