Руският президент Владимир Путин предупреди, че Русия едва е започнала

...
Руският президент Владимир Путин предупреди, че Русия едва е започнала
Коментари Харесай

Русия не е започнала нищо сериозно в Украйна, твърди Путин

Руският президент Владимир Путин предизвести, че Русия едвам е почнала военните си дейности в Украйна и провокира западните страни, които поддържат Киев, да се опитат да победят Русия на бойното поле. Това стана на среща с водачите на Народното събрание в четвъртък.

Руската инвазия в Украйна на 24 февруари. Тя провокира многомилионна емигрантска вълна от Украйна и лиши жертвите на хиляди цивилни. След първия несполучлив стадий на пълномащабни дейности Русия се изтегли от Киев и Северна Украйна и се концентрира върху завладяването на източната област Донбас.

Путин упрекна западните съдружници в подклаждане на военните дейности, като упрекна Запада, че „ желае да се бие с нас до последния украинец “. Той назова това покруса за украинския народ. „ Изглежда, че върви в тази посока “, добави той и предизвести, че всички би трябвало да схванат, че Русия „ като цяло към момента не е почнала нищо съществено “.

Путин също по този начин непосредствено провокира западните съдружници, подкрепящи Украйна. "Днес чуваме, че желаят да ни победят на бойното поле. Е, какво можете да кажете тук? Нека опитат ", сподели той.

Съветникът на украинския президент Михайло Подоляк отговори на мненията на съветския президент. Той сподели в Туитър, че няма проект от "колективния Запад ", като единственият проект е този на съветската войска, "която навлезе в суверенна Украйна, обстрелвайки градове и убивайки цивилни. Всичко останало е примитивна агитация ".

„ Ето за какво мантрата на господин Путин за „ война до последния украинец “ е следващото доказателство за добре премислен съветски геноцид.

Западните страни дефинираха съветското навлизане в Украйна като непровокирано, а Групата на седемте (G7) на неотдавнашната си среща на върха акцентира, че войната в Украйна е „ противозаконна и неоправдана “.

Москва твърди, че това, което назовава "специална военна интервенция ", е резултат от несполучливи опити за реализиране на съглашение за гаранции за сигурност, както и от разширението на НАТО.

Кремъл упреква Запада, че косвено води война против него посредством налагане на стопански наказания и усилване на доставките на съвременни оръжия за Украйна.

В речта си от 7 юли Путин сподели още, че западните наказания против Русия не са съумели да реализират задачата си да „ посеят разделяне и раздори в нашето общество и да деморализират нашия народ “.

Санкциите непрестанно се уголемяват, като засягат водещите съветски банки, предприятия от отбранителната индустрия, огромни компании и физически лица, в това число Путин.

Много мултинационални корпорации се отдръпнаха от съветския пазар, уволнявайки хиляди съветски служащи при напускането им.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР