Руският президент Владимир Путин предложи самолетите Су-25, които са на

...
Руският президент Владимир Путин предложи самолетите Су-25, които са на
Коментари Харесай

Лукашенко поиска от Путин ядрено оръжие за неговите Су-25 в Беларус

Руският президент Владимир Путин предложи самолетите Су-25, които са на въоръжение в беларуската войска, да бъдат преоборудвани в Русия, заяви " Интерфакс ".

" Беларуската войска има на въоръжение много огромна група Су-25. Те могат да бъдат преоборудвани по съответния метод и да стартира образованието на летателния състав ", съобщи Путин по време на руско-беларуските договаряния на най-високо ниво в събота.

" Тази рационализация би трябвало да се извърши в авиационните фабрики в Русия. Ще се споразумеем по какъв начин да го създадем ", акцентира той.

Междувременно Лукашенко помоли Путин за помощ при преоборудването на беларуските военни самолети за носене на нуклеарни бойни глави.

Президентът на Беларус призна, че е " мощно смутен от въпросите, свързани с подготвителните полети на самолети на Съединени американски щати и НАТО, които се приготвят да носят нуклеарни бойни глави и нуклеарни заряди ".

" Много сме загрижени за това ", акцентира Лукашенко.

" Не споделям, че на следващия ден ще транспортирате там нуклеарни бойни глави, само че не можем да се майтапим, помним 1941 година, когато ни залъгваха, че всичко ще е наред, всичко ще е умерено, никой няма да нападне, а тогава ние не бяхме подготвени за тази обстановка ", разяснява президентът на Беларус.

" Поставям въпроса, че можем да бъдем подготвени на всичко, даже на потреблението на най-сериозни оръжия, с цел да защитим отечеството си от Брест до Владивосток ", добави президентът на Беларус, намеквайки за най-източната точка на Русия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР