Руският президент Владимир Путин предложи да се помисли за ограничаване

...
Руският президент Владимир Путин предложи да се помисли за ограничаване
Коментари Харесай

Путин: Може би трябва да помислим за ограничаване на износа на зърно


Руският президент Владимир Путин предложи да се намерения за ограничение на износа на зърно от Украйна за Европа, той ще разиска този въпрос с турския президент Реджеп Тайип Ердоган, оповестява ТАСС. Той съобщи това, говорейки в сряда на пленарното съвещание на Източния стопански конгрес (EEF).

" Може би би трябвало да помислим за ограничение на износа на зърно и други храни по този маршрут - от Украйна за Европа. Определено ще се съветвам с турския президент Ердоган по тази тематика. В последна сметка ние разработихме механизма експорт на украинско зърно ", сподели още Путин.

Руският президент Владимир Путин добави още, че е убеден, че страната се оправя с икономическата и софтуерна експанзия на Запада.

" Русия се оправя с икономическата, финансовата и софтуерната експанзия на Запада. Говоря за експанзия, няма по какъв начин да я нарека по различен метод. Валутата и финансовите пазари на Русия са нормализирани, инфлацията понижава, равнището на безработица е на исторически най-малко ", разяснява Путин.

Според него " оценките и прогнозите за икономическата динамичност, в това число и от страна на бизнесмените, са доста по-оптимистични, в сравнение с бяха при започване на пролетта ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР